4-0 si mi-am amintit

dap. Nemtii au demolat niste amarasteni cu 4-0 acum vreo doua zile, si mi-am amintit lucruri de acum 20 ani (cam asa facusera si cu sarbii).
dap. Mi-am amintit ca in ziua meciului nostru cu URSS s-a intrerupt transmisia tvr vreo 20 de minute si i-am injurat indelung p-aia care isi bateau joc de cel mai tare moment al vietii noastre de pana atunci
dap. Mi-am amintit ca in clasa echipele de fotbal erau alcatuite dupa cum tineam cu FSN-ul sau nu (eram juma juma), si ca pe vremea aia nu eram de acord sa imi vand tara (v-ati prins unde jucam, nu? mdea…)
Mi-am amintit ca credeam ca aia din Piata Universitatii sunt niste drogati si ca minerii au venit din cauza ca huliganii timorau militia…
Mi-am amintit ca Laca i-a dat (iar) doua goluri lui Dasaev si ca era prima data cand nu (mai) tineam cu rusii.
Mi-am amintit ca am tinut cu nemtii din momentul in care i-am vazut si ca am fost cel mai mare (hehe) fan al lui Mathaus din Romanica (cred eu).
Cu alte cuvinte, mi-am amintit ca am fost un mare natarau si ca desi eu m-am mai schimat, aia care si-au batut joc de mine atunci, incearca sa ma faca din nou (cu exceptia lui Mathaus si Laca, desigur).
dap. Mi-am amintit, si n-o sa uit chiar asa usor din nou (mai ales daca ma ajuta si Ozil)

One Comment


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *