da’ noi ce-am face?

sunt un minidoct. daca ma gandesc la aia care sunt docti, semidoct e exagerat. stiu vreo doua lucruri, am citit vreo trei carti. sunt multe lucruri pe care nu le stiu, dar sunt constient de asta. Cred ca as putea zice ca la nivel intelectual si de civilizatie ma pot compara lejer cu nea Gigi de la Steaua (nu vreau sa zic ca ii sunt superior, in fond, poate omul joaca teatru – l-am vazut numai la televizor, nu?).
Am vazut multe meciuri de fotbal, am jucat cu baietii poate chiar mai multe. As zice ca ma pricep, la fel ca 90% din romani, la fel ca 99% din aia care sunt in orice moment pe stadion.
Deci, am stabilit ipotezele cu care probabil majoritatea dintre cei care stiu ce e aia internet ar fi de acord cand e vorba de ei: ne pricepem la fotbal si suntem mai inteligenti, mai normali ca nea Gigi.
Ei bine, acestea fiind spuse, daca eu as fi patron la Steaua, sau la orice club de fotbal, in conditiile in care sunt pasionat de fenomen si nu imi doresc doar bani de pe urma lui(ca mr Bucsaru sau Gillett si Hicks) pe cuvant ca as face ca nea Gigi: adica, daca Banel (forza Banel!!!) joaca prost azi, tu te astepti de la mine, ca patron, platitor de salariu SI CUNOSCATOR (am stabilit asta mai devreme) sa vin la TV si sa zic „Banel a jucat bine”??? „Banel a jucat ca o cizma!!! de maine sa nu il mai vad in echipa!! astea-s centrari? E o piftea!” Dap, asa as zice. Si sunt mai civilizat ca nea Gigi (si asta am stabilit).
Pai daca mie imi zice nea Puiu (nea Puiu, cel mai mare antrenor roman) ca Brandan joaca numa’ pe stanga, cum sa nu iti dau eu telefon, bai Ilie, ca sa iti spun asta? pai iti dau! pentru ca ma pricep, si mi-a zis si nea Puiu.
Ah, red ca nu l-as face pe MM zdreanta la televizor (cum l-a facut nea Gigi), dar, ca minidoct, as gasi niste cuvinte la fel de dure, chiar daca mai putin vulgare.
Cam asta as face…
Daca n-ati inteles inca, am scris asta ca sa ma predau:
daca as fi patron la un club de fotbal, as face ca nea Gigi. Doua-trei luni, maxim. Porma as prelua echipa ca antrenor, fraierilor care nu intelegeti ca BRANDAN TREBUIE SA JOACE IN STANGA!!!!. As prelua echipa si as duce-o pe cele mai inate culmi. Ajutat de tatal lui Edi Iordanescu, desigur. Exact cum se intmpla si acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *