ghiveciul zilei

sau ce mi-a dat prin mintea relaxata azi in drum spre birou:
1. de ce covrigii cu mac si sare au mac si sare numai pe MAXIM 1/3 din suprafata si nu au nici un gust? cand eram eu mic erau niste covrigi impletiti care aveau mac si sare pe toata suprafata. Am inteles ca americanii progreseaza in Afganistan si ca culturile de mac sunt distruse, dar chiar asa scump o fi macul? Sau e chestie de tehnologie?
2. daca un vot e un vot atunci este evident ca un copil de mama saraca este egal cu un copil de mama bogata. Si atunci, de ce sa iti pese despre ce o sa produca numitul copil peste 2o de ani, cand pe tine ca pulitician te intereseaza cum voteaza parintii maine? Pierzi un vot de la middle class si capeti 10 de la aia mai saraci. Si ce? S-a vazut vreodata vreun genial iscat din familii bogate? La noi in tara? Nuuuu, genialii apar din traume,ba! Asa ca, la traume si la facut copii geniali („al 7lea copil al unei familii nevoiase, avea sa devina peste ani…”)
3. mai era ceva care imi scapa acum. A! Sportul de performanta:
Zilele astea am realizat o chestie care nu imi mai sta in fire decand eram la liceu, cred:
in 24 de ore am executat activitati sportive de 3 ori: va sa zica: inot dimineata, fotbal seara, inot dimineata urmatoare. Si mi-am propus sa fac recordul si mai dur si sa ma duc si azi la inot ( adica in 3 zile la rand). Ei bine, psihicul meu n-a rezistat – nu am reusit sa ma adun si sa ma conving sa ma duc – nu mai aveam tragere. D-aia nu suntem toti sportivi de performanta, astia care suntem atrasi de sport. Ca nu avem mentalul de sportiv, unde se face diferenta. Unii raman acasa si se prefac ca au chestii importante de rezolvat, in timp ce altii merg la antrenament. Asa ca, ultima sansa de a avea sixpack si in alta parte decat in frigider s-a dus pe apa care mi-a curs din centrala termica nou-achizitionata azi dimineata.

4 Comments


 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *