un meci care ma umple de spume

e 2-2 si e exact ce trebuie. Bayern isi arata locul din clasament – nu joaca prost, dar nu are nici un fel de orizont. Mi se pare ca e ca in meciurile pe care le jucam cand eram mici -„ailalti” erau super chiftele, dar noua nu ne iesea nimic. Si uite asa, in loc de 6-0 si super umilinta, ne taram cu aia in carca cu 2-2 sau 3-4.
tocmai am vazut doua faze care in orice alt meci ar fi fost goluri sigure. Dar si-au batut joc si imbecilii aia de italieni o sa sse califice cu siguranta, cu toate ca si picioarele lor au mai multe coltzuri decat e normal.
Gomez ar trebui sa se apuce de gradinarit.
Chivu are copii acasa si ar putea sa isi inchipuie ca e bunic si sa se lase.
Ribery e bun la circ sa sperie copii mici si babe pensionare.
Portarul lui Bayern – un anonim – ma face sa ma gandesc cu nostalgie la Gospodarek
Altintop un tzigan prost
Pandev si coutinio – Lucescu ar face UN jucator decent din ei

5 Comments


  1. Am adormit la pauza si sincer nu mi-a venit sa cred cand am auzit azi dimineata la stiri ca a luat-o Bayern. Cu ce echipa au iesit de la vestiare frate in repriza a doua? Cu staful tehnic? Dupa cum s-au jucat cu ocaziile in prima repriza si cat de groggy pareau italienii, ma asteptam sa-i spulbere in repriza a doua. Incredibil…

  2. nu stiu daca va amintiti meciurile de fotbal din curtea scolii… frate, nu se lega nimic – toate suturile erau in blocaj, toate contrele sareau la aia. Iar aia dadeau 90% din pase in aut sau la adversar. Restul de 10% au fost 2 goluri.
    @radu – cum sa tin ma cu barca? n-ai vazut ca anu' trecut au luat bataie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *