osama mort. va simtiti deja mai in siguranta?

Deci stirea-stirilor a asteptat sfrsitul saptamanii sa iasa la iveala:
steaua a batut in sfarsit pe cineva!!!
nu, serios. pai, binladeni o sa se mai omoare, mostenitorii (fostei) mari britanii s-or mai casaori ei, dar doua goluri Dica intr-un singur meci nu se vor mai vedea.

Acum, despre binladen (osama). Din cate aflu il vanara intr-un fel de Pipera al pakistanului, unde nu stia nimeni ca locuieste. Adica, unii sunt luati de prosti..
va dau variante:
1. noi, bizonii – americanii afla de un an de osama, dar il matrasesc fix acum, iar pakistanezii habar n-aveau ca ala statea in ditai vila de lux
2. americanii – „domnu’ pakistanez pentru a mia oara va intreb – stiti unde e binladen?” „nem tudom binaldenu”. „Ah, OK, intrebam la vecini”
3. pakistanezii – „l-am gasit pe binladen ca urmare a eforturilor analistilor si serviciilor, si l-am matrasit
Cred ca pur si simplu dupa atata amar de ani de papat banii americanilor degeaba, niste pakistanezi la care n-a ajuns (sau s-a terminat) cascavalul s-au gandit sa il dea in gat. Cred ca osama era mai mult sau mai putin prizonier si ca a fost livrat, preferabil mort ca sa nu poata sa dea si el „wikileaks”
Mie imi cam seamana a „wag the dog”.
Si mai cred ca brusc o sa aflam ca teroristii au alt sef la fel de nervos. Asa ca o sa avem in continuare scan-uri la aeroport, camere de luat vederi peste tot si in general tot bullshit-ul de state totalitare discrete care a inceput sa se intample de la 2001 incoa.
Sau, poate ca o sa descoperim ca in buna traditie musulmana, o data conducatorul mort, societatea respectiva se duce dracului. Desi, ce conducator o fi ala care sta in vila de 1M USD cand oamenii lui zac in pesteri, eu nu prea stiu.

2 Comments


  1. Pakistan?! Pe bune? Vrei sa-mi spui ca daca ai fi un terorist milionar cautat in toata lumea, te-ai ascunde in Pakistan, intr-un fel de zona rezidentiala de lux? Eu m-as fi gandit mai degraba la Tailanda, Sierra Leone sau Tanzania.

    Eu altceva ma intreb. De ce oare l-or fi "gasit" tocmai acum? Cred ca de invidie. Ca sa le ia carnatii mediatici din fasolea servita la nunta regala la care nu a fost invitata si familia Obama. 😀

  2. cred ca Bin, Binny pt vecini, isi lua linistit ziarul in fiecare diminineata din fata casei, uda gazonul si, din cand in cand, facea corespondenta cu al jazeera. Plictiseala l-a omorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *